Det värderingsdrivna näringslivet med Fredrik Wikholm

IMG_1317-e1499759399365-1024x430.jpg

Hur utvecklas världsekonomin när Internet styr oss från industri- till nätverkssamhälle, när globala ledare fokuserar på Agenda 2030 och världens energiförsörjning tippar över från kol och olja till sol, vind och vatten? Hur gör nya bolag affärer med socialt engagerade människor?

 
Underskatta inte kraften i 100 pers! En liten grupp människor kan få ur sig exceptionella idéer att skala
— Fredrik Wikholm, Dedicated Institute
 

Under Almedalsveckan samlades vi i Digidalen för att samtala kring hur digitaliseringen påverkar vårt land – och alla oss som är Sverige. Vi lyssnade till inspirerande framtidsspaningar och förde runda bords-samtal kring hur digitaliseringen påverkar olika grupper i samhället – medborgare, politiker, organisationer, näringsliv och akademi.

Vi förde även dialoger kring vilket ansvar, intressen samt bidrag olika delar av samhället ger till helheten. Vi tog oss an vår samtids viktigaste frågeställning: Vart är vi på väg?

Se Fredriks inspirationsföreläsning nedan


Om Fredrik Wikholm

Fredrik Wikholm är serieentreprenör inom social hållbarhet och grundare av Dedicated Institute.