Back to All Events

Dags för patienten att ta hand om sin egen data?

Arrangör: Capgemini

Beskrivning av samhällsfrågan

Vårdgivare faxar fortfarande information om patienterna mellan sig, och har svårt ta emot data som kommer från nya källor såsom smarta armband och annan teknik. Vågar vi lita på att vården kan samla all relevant data, eller är det dags för patienten att ta datan i egna händer?

Utökad information om evenemanget

I framtiden kan personliga, blockchainbaserade journaler användas för att samla data från alla vårdgivare och övriga källor, och skapa en överblick för både patient och vårdpersonal. Hur ser möjligheterna ut, och vad skulle behöva göras för att dra nytta av dem? Seminariet genomförs i samarbete med Intersystems.

Medverkande:

  • Otto Medin, Intersystems
  • Johan Sellström, vd, Carechain
  • Marin Lindman, vd, Doktor.se
  • Per Mosseby, moderator

Kontaktperson: Per Mosseby, Capgemini, 0704-836270