Back to All Events

Trendsnack om digitaliseringen – hur påverkas vi i framtiden?

Beskrivning av samhällsfrågan

Hur påverkar digitaliseringen vårt sätt att leva och samhällets funktioner – när, var och hur ser de att förändringarna kommer att bli som störst? Idag med Lisa Gunnarsson, Nordenchef, LinkedIn

Utökad information om evenemanget

Vi intervjuar de debattörer som tycker mest om digitaliseringen och ger dem plats att utveckla sina tankar och visioner i Digidalen. Utgångspunkten är hur samhällsutvecklingen styrs av digitaliseringens möjligheter. Fokuset ligger på trenderna idag och vart de kommer att leda. De inbjudna digi-talarna får ge sina personliga bilder av hur vi kommer påverka av digitaliseringen – som individer och samhälle. Just din fråga finns det en chans att vi ställer om du besöker oss i interaktiva Digidalen!