Back to All Events

Digitaliseringen och demokratin – nya aktörer i det demokratiska landskapet

Beskrivning av samhällsfrågan

Det finns många inslag i diskussionen om hur digitaliseringen påverkar och kan utveckla de demokratiska processerna. Digitaliseringen skapar helt nya möjligheter för utvecklingen av demokratin. Vad innebär det för nya partier och rörelser? Vilka är för- och nackdelarna? Vad vill vi se mer av?

Utökad information om evenemanget

Digitaliseringen skapar nya utvecklingsmöjligheter för demokratin. Den kan bli mer direkt, mer inkluderande och framför allt mer transparent. Det är nog de allra flesta överens om. Men hur vill vi att demokratin ska utvecklas med dessa nya redskap, och finns det några riktiga bromsklossar eller direkta faror och hot att öka medvetenheten om? Här får du vara med och sätta agendan, ställa frågorna och berätta vad du tycker om det som sägs på scenen. Så kom, ta chansen och bidra i denna viktiga fråga. Du får vara med och rösta – digitalt förstås!

http://program.almedalsveckan.info/event/user-view/54874